Bejelentés

Egyekért Egyesület Élnünk, holnap is itt kell !

Keresés a honlapon

Üzenőfal

Név:

Üzenet:

Megnyitottuk az egyesület fórumát, ahol lehetőséget szeretnénk adni az egyeki lakosok (természetesen a képviselőket és a polgármestert is beleértve) részére ilyen formában történő véleménynyílvánításhoz.

Az oldal alján található -=Belépés a Fórumba=- linkre kattintva elérhetővé válik az egyesületünk fóruma. A teljesség igénye nélkül indítottunk el témákat, melyekre várjuk hozzászólásaikat, észrevételeiket. Kérjük tegyenek javaslatokat egyéb, a fórumban még nem található témák bevezetésére, az alábbi e-mail címen: egyekertegyesulet@gmail.com

A fórumot csak regisztrált felhasználók vehetik igénybe, annak érdekében, hogy ki tudjuk szűrni a hozzászólások származását. Reméljük, megértik, hogy illetéktelen hozzászólásokat nem szeretnénk a fórumba. A regisztráció nem vesz sok időt igénybe, kb. két perc az egész folyamat. A felhasználók azzal, hogy regisztrálják magukat automatikusan elfogadják a fórumra érvényes szabályokat és felhasználói feltételeket! Azoknak a kedves látogatóinknak akik nem biztosak a regisztráció folyamatában az alábbi linken keresztül szeretnénk segítséget nyújtani.

>>Klikk Segítség a Fórum használatához Klikk<<

Tilos a fórumban a közerkölcsöt sértő valamint trágár magatartás- és kifejezések használata. Továbbá tilos faji, etnikai, vallási hovatartozásra való gyűlöletkeltő és uszító, valamint a hatályos magyar jogszabályok által tiltott egyéb más tartalmú szövegek megjelenítése.

Felhívjuk figyelmüket, amennyiben a fórumban történő hozzászólások, faji, etnikai, vallási hovatartozásra való gyűlöletkeltést szítanak; illetve, ha egy adott hozzászólás egymással szemben bármilyen gyűlöletkeltő magatartást tanúsít, a hozzászólásokat TÖRÖLJÜK, az obszcén-, trágár megjegyzéseket pedig moderáljuk!
A fórumot üzemeltetőknek és a moderátornak mindenkor jogában áll a felhasználói hozzáférést törölni, ha egy adott felhasználó halmozottan, többszörös felszólítás ellenére is megszegi a fórum szabályzatában foglaltakat!
A fórumot üzemeltető Egyekért Egyesület fenntart minden jogot a fórum szabályainak alkotására, módosítására!

A Fórumba való belépéshez kattintson ide!

>>Klikk Ugrás az oldal tetejére Klikk<<

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!